Hercules Reborn (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Aan het begin van een bloedige en meedogenloze oorlog, ontneemt een harteloze Griekse veldheer de jonge bruid van...
Hercules Reborn

Hercules Reborn

Actie Avontuur
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 31 min

Aan het begin van een bloedige en meedogenloze oorlog, ontneemt een harteloze Griekse veldheer de jonge bruid van de jonge soldaat Arias. Radeloze gaat deze daarna op zoek naar de legendarische Hercules om zijn hulp te vragen. Eenmaal gevonden blijkt eens zo machtige half God verbannen te zijn vanwege de beschuldiging dat hij verantwoordelijk is van het op brute wijze vermoorden van zijn eigen familie.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Hercules Reborn aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Shirley
Arias wordt verraden door zijn eigen veldheer Nikos. Zijn bruid een prinses wordt beroofd van haar ouders en haar koninkrijk. Dit is de eerste Herculesfilm die echt een avonturenfilm is en Hercules verteld dat hij geen God is. De acteerprestaties zijn een beetje matig, maar er is geprobeerd een goed verhaal van te maken. Er is veel actie en toch is de film onbedoeld grappig.
loading