Turtle Power: The Definitive History of the Teenage Mutant Ninja Turtles (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. In het voorjaar van 1984 lag een vreemd nieuwe stripboek...
Turtle Power: The Definitive History of the Teenage Mutant Ninja Turtles

Turtle Power: The Definitive History of the Teenage Mutant Ninja Turtles

Documentaire
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 35 min

In het voorjaar van 1984 lag een vreemd nieuwe stripboek naast de kassa in bepaalde winkels. Te groot om in de rekken te passen en te vreemd om te negeren. Eastman en Laird's Teenage Mutant Ninja Turtles presenteerde een volledig origineel ras van een super held. Het was te bizar, te gek. Het brak alle regels en zou eigenlijk nooit zo populair hebben moeten worden. Totdat het is uitverkocht. Opnieuw en opnieuw en opnieuw. Al 30 jaar. In deze documentaire zien we hoe dit zogenaamde 'gelukkig toeval' elke tegenstander tartte en tot een van de populairste en meest geliefde franchises in de wereld is geworden.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Turtle Power: The Definitive History of the Teenage Mutant Ninja Turtles aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading