Lust for Love (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Astor, een zoölogie student, droomt al over Mila sinds zijn kindertijd. Op een avond, nadat hij dronken was op zijn...
Lust for Love

Lust for Love

Komedie Romantiek
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 22 min

Astor, een zoölogie student, droomt al over Mila sinds zijn kindertijd. Op een avond, nadat hij dronken was op zijn verjaardag, brengt hij haar naar huis. Van het een komt het ander en een korte onhandige verkering begint. Astors volharding zorgt ervoor dat hij zijn enige kans op een relatie met Mila, zijn jarenlange 'crush', verpest. Hij is er van overtuigd dat dit te wijten is aan het feit dat hij geen ervaring heeft met vrouwen. Nog steeds geobsedeerd door Mila, wendt hij zich tot haar goede vriendin Cali, niet meer bevriend met Mila, voor advies, tips en aanwijzingen. Dit brengt hem in onverwachte situaties.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Lust for Love aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Willeke
Aardige romantische komedie over een jongen die gedumpt wordt door het meisje waar hij al sinds de kleuterschool verliefd op is, en van haar voormalige beste vriendin versiertips krijgt. Er zijn betere films in dit genre, maar ook veel slechtere. Het is een lekkere film voor op de bank voor een regenachtige zondagmiddag en de personages worden goed neergezet.
loading