Ella en haar Vrienden 2: Peter Rockt (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De avonturen van Ella en haar vrienden gaan verder in hun tweede film! Deze keer staat...
Ella en haar Vrienden 2: Peter Rockt

Ella en haar Vrienden 2: Peter Rockt

Familie
Taal: Nederlands Jaar: 2013 Duur: 1 u 24 min

De avonturen van Ella en haar vrienden gaan verder in hun tweede film! Deze keer staat Ella's vriend Peter in de schijnwerpers. Peter heeft een groot probleem. Hij kan niet zo goed hoofdrekenen. Vooral vermenigvuldigen vind hij moeilijk. Over 2 weken is er een groot proefwerk en als hij daar geen voldoende voor haalt, gaat hij niet over. Maar Peter heeft iets heel anders aan zijn hoofd. Hij wil dolgraag de zoon worden van Elvira, een grote popster. Om dat te bereiken wil hij zelf een beroemde rockster worden. Ella en de rest van de vrienden gaan hem daarbij helpen, tot grote ergernis van hun Meester. Het hartverwarmende, muzikale en grappige vervolg op Ella en haar vrienden is opnieuw gebaseerd op de boekenserie van de populaire Finse kinderboekenschrijver Timo Parvela.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Ella en haar Vrienden 2: Peter Rockt aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading