Ella en haar Vrienden (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Ella is een meisje met veel vrienden. Ze zit op een kleine school, in een kleine klas, met een leuke...
Ella en haar Vrienden

Ella en haar Vrienden

Familie
Taal: Nederlands Jaar: 2012 Duur: 1 u 18 min

Ella is een meisje met veel vrienden. Ze zit op een kleine school, in een kleine klas, met een leuke meester. Maar dan veranderd alles. Ella en haar vrienden moeten noodgedwongen naar een hele grote, enge school. Op de plek van haar fijne schooltje komt een Formule 1 circuit. Die wordt aangelegd door Meneer Eén, een kauwgomkauwende gemenerik die zijn zoontje Effie Eén traint om een grote coureur te worden. In de strijd tegen deze man wordt Ella bijgestaan door Anna, een mysterieus meisje die veel van Meneer en Effie Eén lijkt te weten. Lukt het Ella en haar vrienden om hun school te redden? De film is gebaseerd op de boekenserie van de populaire Finse kinderboekenschrijver Timo Parvela.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Ella en haar Vrienden aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading