Anni Felici (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Italië 1974. Beeldend kunstenaar Guido, getrouwd met de prachtige Serena met wie hij twee zoontjes heeft, wil koste...
Anni Felici

Anni Felici

Drama
Taal: Italiaans Jaar: 2013 Duur: 1 u 42 min

Italië 1974. Beeldend kunstenaar Guido, getrouwd met de prachtige Serena met wie hij twee zoontjes heeft, wil koste wat kost doorbreken als beeldend kunstenaar. Maar de critici zijn niet enthousiast over zijn would-be erotische kunst. Als Guido via galeriehoudster Helke de kans krijgt om aan een groepstentoonstelling deel te nemen is hij kapot van de vernietigende recensies. Zijn vrouw krijgt van hem de schuld. Serena - al vol argwaan vanwege de enorme stoet aan zwoele vrouwen die voor haar man poseert - pakt geïrriteerd haar koffers en gaat met haar 2 zoontjes en Helke op vakantie naar Zuid-Frankrijk naar een camping die alleen bedoeld is voor vrouwen. Guido raakt hierdoor alleen maar meer van streek. En Serena grijpt de vakantie aan om de vrijheid en seksuele revolutie zelf eens volop te beleven. De start van anni felici (gelukkig jaren)?

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Anni Felici aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading