Tom à la Ferme (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. 'Tom à la Ferme' is een psychologische thriller over Tom, een jonge reclameontwerper, die naar het...
Tom à la Ferme

Tom à la Ferme

Drama Thriller
Taal: Frans Jaar: 2014 Duur: 1 u 39 min

'Tom à la Ferme' is een psychologische thriller over Tom, een jonge reclameontwerper, die naar het platteland reist voor de begrafenis van zijn geliefde Guillaume. Eenmaal aangekomen blijkt dat niemand weet wie hij is of wat zijn relatie met de overledene was. Behalve de oudere broer Francis die de boerderij runt. Hij geeft Tom in niet mis te verstande termen aan dat dit vooral zo moet blijven. Tom wordt meegesleurd in een sadistisch kat- en muisspel waarbij de seksueel onderdrukte broer de regels bepaalt.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Tom à la Ferme aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Peter
Een trage film met veel plotse wentelingen die blijft booeien tot het laatst

Reviews

Coen en Nelly
Franse thrillers vinden we vaak bovengemiideld goed. Helaas is Tom op de boerderij de uitzondering op de regel. Qua acteerwerk zit het wel goed, maar de spanning is eigenlijk nergens te zoeken. Nee, er zijn veel betere films en het verhaal leende er zich wel voor om dit een topfilm te maken. Helaas, we geven de film een 6 vanwege het acteerwerk, maar je kunt beter een andere film uitkiezen.. Bijvoorbeeld Martyrs.. Gemiste kans.
loading