Land of Storms (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Szabolcs, een Hongaarse jongen, woont in Duitsland en speelt voor het lokale voetbalteam met Bernard. De twee...
Land of Storms

Land of Storms

Drama
Taal: Hongaars Jaar: 2014 Duur: 1 u 43 min

Szabolcs, een Hongaarse jongen, woont in Duitsland en speelt voor het lokale voetbalteam met Bernard. De twee jongens zijn kamergenoten, beste vrienden en onafscheidelijk. Na een verloren wedstrijd krijgen de twee vrienden ruzie en Szabolcs besluit alleen terug te gaan naar Hongarije, naar de boerderij die hij van zijn opa heeft geërfd in de hoop op een makkelijker leven. Zijn eenzaamheid duurt niet lang. Kort na zijn terugkeer ontmoet hij Áron en de jongens voelen zich langzaam tot elkaar aangetrokken. Szabolcs lijkt zichzelf eindelijk gevonden te hebben. Dan krijgt hij een onverwachts telefoontje.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Land of Storms aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Gerard
Een prachtige dramafilm, een love story met naturel spel van de vertolkers van dit verhaal. Met prachtige beelden van het Hongaarse landschap, gebruiken en wonen. Momenten van spanning, ook opgeroepen door suggestieve, zwoele, soms dreigende sfeer. Met naturel spel van de vertolkers van dit verhaal. Met een verrassend slot. Een film waar je stil van wordt!
loading