Tinkerbell - The Pirate Fairy (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. ENGELS GESPROKEN. NEDERLANDS ONDERTITELD. Zet koers voor het spannendste Disney Fairies avontuur...
Tinkerbell - The Pirate Fairy

Tinkerbell - The Pirate Fairy

Kids Familie Nederlandstalig
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 15 min

ENGELS GESPROKEN. NEDERLANDS ONDERTITELD. Zet koers voor het spannendste Disney Fairies avontuur ooit! Zarina is een onbegrepen elfje en elfenstof-bewaarder. Wanneer ze de belangrijke Blauwe Elfenstof uit Pixie Hollow steelt, vliegt ze er vandoor om te gaan samenwerken met de piraten van de Schedelrots. Het is nu aan tinkerBell en haar elfenvriendjes om een groot avontuur aan te gaan en de elftenstof weer terug te brengen. Maar wanneer ze achter Zarina aanzitten, staat Tink's wereld ineens op zijn kop. TinkerBell en haar vriendjes merken dat hun speciale talenten omgeruild zijn. Het is een race tegen de klok om de Blauwe Elfenstof terug te halen en terug naar huis te keren om Pixie Hollow te redden.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Tinkerbell - The Pirate Fairy aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Shirley
Leuke film over het ontdekken van je talenten en geaccepteerd worden. Zarina is een elfje die ontdekt dat ze veel meer kan dan het werk ze nu doet. Maar ze krijgt de kans niet zich te ontplooien en loopt weg. Terwijl ze weg is ontwikkelt ze haar talenten. Ze gaat het verkeerde pad op en ontdekt dat haar vriendinnen toch om haar geven en keert terug...beter dan ze was. Leuke film.
loading