Dirty Dancing 2 online kijken / downloaden: Het 18-jarige Amerikaanse meisje Katey Miller is met haar ouders mee naar Havana verhuisd, op de vooravond van de Cubaanse revolutie aan het eind van de jaren vijftig. In plaats van bevriend te raken met de Amerikaanse jongeren, voelt ze zich direct aangetrokken door de charmante en trotse ober Xavier, die heel goed kan dansen. Katey, zelf geschoold als ballerina, wil graag de sensuele Zuid-Amerikaanse stijlen leren en haalt Xavier over om mee te doen aan een nationale danswedstrijd. In het geheim oefenen ze in een nachtclub in Havana, waar alleen de plaatselijke mensen komen en waar het er nogal heet aan toe gaat. Hun liefde bloeit op, maar op de avond van de wedstrijd breekt buiten de revolutie uit. - Dirty Dancing 2
[?CATEGORIES?] {CATEGORIES} {/CATEGORIES} [?/CATEGORIES?]
Sluiten
Dirty Dancing 2
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Dirty Dancing 2

Het 18-jarige Amerikaanse meisje Katey Miller is met haar ouders mee naar Havana verhuisd, op de vooravond van de Cubaanse revolutie aan het eind van de jaren vijftig. In plaats van bevriend te raken met de Amerikaanse jongeren, voelt ze zich direct aangetrokken door de charmante en trotse ober Xavier, die heel goed kan dansen. Katey, zelf geschoold als ballerina, wil graag de sensuele Zuid-Amerikaanse stijlen leren en haalt Xavier over om mee te doen aan een nationale danswedstrijd. In het geheim oefenen ze in een nachtclub in Havana, waar alleen de plaatselijke mensen komen en waar het er nogal heet aan toe gaat. Hun liefde bloeit op, maar op de avond van de wedstrijd breekt buiten de revolutie uit.
Dirty Dancing 2
[?CATEGORIES?] [?/CATEGORIES?]
Waardering: N.A.
Categorie: {CATEGORIES}[CATEGORY]
{/CATEGORIES}

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

Huurfilms

Een huurfilm is direct na aanschaf te starten en kan onbeperkt bekeken worden gedurende de aangegeven huurperiode.

Er kan gekozen worden met welke afspeelsnelheid de film getoond moet worden. Let op: De optimale snelheid is afhankelijk van de snelheid van de internetverbinding waar de computer op aangesloten is.

Koopfilms

Een koopfilm dient eerst naar de computer gedownload te worden. Hoe lang het duurt voordat de download klaar is hangt af van de snelheid van de internetverbinding. Daarna kan de film zo vaak als gewenst bekeken worden.

Nadat de film gedownload is en 1 maal gestart, is er geen actieve internetverbinding meer nodig.

DivX

Download de digitaal hoogkwalitatieve DivX®-film, bekijk hem daarna zo vaak als gewenst op de computer of ander DivX gecertificeerd apparaat (bijvoorbeeld dvd-spelers, gsm's of Playstations).

De film kan gestart worden voordat de complete download binnen is. Hoe snel dat kan hangt af van de snelheid van de internetverbinding.

Klik hier voor informatie over DivX.

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!