Prisoners of War 2.01 - First Grade (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Uri en Nimrode komen tot de ontdekking dat Amiel nog leeft. Ze willen weten waar hij is en...
Prisoners of War 2.01 - First Grade

Prisoners of War 2.01 - First Grade

Series Misdaad
Taal: Hebreeuws Jaar: 2013 Duur: 1 u 3 min

Uri en Nimrode komen tot de ontdekking dat Amiel nog leeft. Ze willen weten waar hij is en zetten het ministerie van Defensie onder druk om dat uit te zoeken. Daarbij komt de CD die ze aan het einde van seizoen 1 van Ruth Shorer hebben gekregen goed van pas.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Prisoners of War 2.01 - First Grade aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Serie 2 borduurt -uiteraard- voort op serie 1 maar vanuit ander perspectief. Juist daardoor weer aflevering na aflevering fascinerend.

Reviews

Anoniem
Seizoen 2 is nog mooier dan seizoen 1. Je ziet dat het budget voor serie 2 aanzienlijk is verhoogd. Goed uitgewerkt verhaal en karakters, spannend tot de allerlaatste minuut. Fantastisch slot!
loading