Masterclass (2005) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Een beroemd toneelregisseur die zich heeft teruggetrokken in zijn landelijk gelegen woning (Peer Mascini), wordt door...
Masterclass

Masterclass

Komedie Drama
Taal: Nederlands Jaar: 2005 Duur: 1 u 18 min

Een beroemd toneelregisseur die zich heeft teruggetrokken in zijn landelijk gelegen woning (Peer Mascini), wordt door een enthousiaste cursusleider (Pierre Bokma) overgehaald een masterclass te leiden op de Academie voor Drama in Eindhoven. In de herinneringen van een keur aan Nederlandse acteurs en actrices klinkt niet alleen grote bewondering voor de regisseur door, maar zijn ook aanwijzingen te horen dat diens masterclasses in het verleden danig uit de hand zijn gelopen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Masterclass aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Maarten
Redelijke film maar het zogenaamde kunstzinnige bla, bla, bla is gezever van de onderste plank.

De acteurs die over de regisseur praten vertellen extremere verhalen dan wat de studenten van de Masterclass moeten uitvoeren. Een gemiste kans want had dat dan in beeld gebracht.

En waarom die goede acteurs alleen maar laten vertellen in plaats van acteren?

Rommelig en ik zat net te eten toen Halina Reijn met haar hangtetten in beeld kwam. Kan dat mens geen fatsoenlijk jurkje aantrekken voortaan.
loading