The Angriest Man in Brooklyn (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Je hebt wel eens van die dagen dat het allemaal tegenzit. Helaas is dat scenario dagelijkse kost voor...
The Angriest Man in Brooklyn

The Angriest Man in Brooklyn

Komedie
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 20 min

Je hebt wel eens van die dagen dat het allemaal tegenzit. Helaas is dat scenario dagelijkse kost voor Henry Altmann, een verbitterde kniesoor die boos is op alles en iedereen. Altijd. Wanneer Dr. Sharon Gill hem meedeelt dat hij een hersenaneurysma heeft, eist hij ter plekke een sterfdatum. Hij windt zich daarbij zodanig op dat ze er, ten einde raad, 90 minuten uitfloept. Haar dag was namelijk ook geen lachertje. Voor ze haar onbesuisde reactie kan relativeren, stormt Henry geschokt haar kantoor uit. Terwijl Sharon de hele stad begint uit te kammen om haar fout recht te zetten, probeert Henry zich te verzoenen met iedereen die hij ooit gekwetst heeft... en 90 minuten is weinig voor een ellenlange lijst.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Angriest Man in Brooklyn aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading