Heaven is for Real (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Colton, de zoon van Todd en Sonja Burpo, beweert dat hij de hemel heeft bezocht na een bijna-doodervaring....
Heaven is for Real

Heaven is for Real

Drama
Jaar: 2014 Duur: 1 u 35 min

Colton, de zoon van Todd en Sonja Burpo, beweert dat hij de hemel heeft bezocht na een bijna-doodervaring. Colton vertelt in detail, en met kinderlijke onschuld, over zijn wonderbaarlijke reis. Hij spreekt nuchter over gebeurtenissen die plaatsvonden voor zijn geboorte. Dingen die hij onmogelijk kan weten. Todd en zijn familie proberen vervolgens uit te zoeken wat de betekenis is van deze opmerkelijke gebeurtenis.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Heaven is for Real aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Anoniem
Mooie, diepgaande film. Het kleine jongetje speelt erg geloofwaardig en op een gegeven moment krijgt de film een emotionele lading. Wel vind ik het begin een beetje jammer, met een naar mijn mening overbodige gebeurtenis. Het feit dat de film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal zet je wel aan het denken.. Film is de moeite waard.
loading