The Railway Man (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Eric Lomax is een eenzame Britse oorlogsveteraan wanneer hij de mooie en sympathieke Patti ontmoet. Hij draagt...
The Railway Man

The Railway Man

Drama Arthouse
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 51 min

Eric Lomax is een eenzame Britse oorlogsveteraan wanneer hij de mooie en sympathieke Patti ontmoet. Hij draagt echter een zwaar verleden met zich mee; de trauma's die hij heeft opgelopen tijdens zijn tijd als Japanse krijgsgevangene is hij nooit te boven gekomen. De martelingen zijn een onderdeel van zijn dagelijks bestaan, hij worstelt met gevoelens van vergelding en loslaten van het verleden. Wanneer de situatie ondraaglijk lijkt te worden, besluit Patti haar man te helpen met zijn zoektocht naar verlossing. Ze komen er achter dat de martelaar van Eric, die hem jarenlang de meest gruwelijke dingen aan heeft gedaan, nog altijd leeft en Eric besluit hem op te zoeken.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Railway Man aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Louis
Boeiende film over wat een oorlog aan trauma's oplevert en uitwerkt in iemands zijn leven. Interessante karakters en goed gefilmd verhaal.
loading