Reasonable Doubt (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Mitch is een jonge assistent-aanklager vol beloftes. Maar een verkeerde inschatting na een avondje drinken dreigt...
Reasonable Doubt

Reasonable Doubt

Thriller
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 27 min

Mitch is een jonge assistent-aanklager vol beloftes. Maar een verkeerde inschatting na een avondje drinken dreigt zijn carrière in één klap te ruïneren. Dronken achter het stuur raakt hij een voetganger. Mitch schrikt zich lam, maar bedenkt zich nog wel anoniem het alarmnummer te bellen voordat hij het slachtoffer bloedend op straat achterlaat. De volgende dag ziet hij tot zijn verbijstering dat ene Clinton Davis is gearresteerd voor de dodelijke aanrijding. Hij kan diens onschuld niet bewijzen zonder zelf verdachte te worden, maar Mitch werpt zich wel op om Clinton vrij te krijgen. Als kort daarop een ernstig verminkt lijk opduikt en de verdenking weer op Clinton valt, slaat de twijfel echter toe. Is Clinton wel een man om los te laten lopen?

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Reasonable Doubt aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Sander
Was op zich een aardige film die me wel aansprak heb de film wel in stukjes gekeken daar hij me niet in zijn greep had. Maar het acteerwerk en het verhaal zijn leuk en goed gedaan en het einde is ook nog best wel spannend het duurde wel even voordat de film op gang kwam maar uiteindelijk toch nog wel leuk om gezien te hebben. Dus nu de dagen donker en nat zijn is het een leuke film om te kijken.

Reviews

Coen en Nelly
We hadden hooggespannen verwachtingen van deze film. Trailer gezien en het leek ons wel wat. De film viel toch wat tegen... Geen slechte film, zeker niet, maar de spanning blijft grotendeels achterwege, en dat was toch niet de bedoeling lijkt me... De acteerprestaties zijn gewoon goed, daar ligt het allemaal niet aan, maar het had allemaal zoveel beter gekund. Beetje gemiste kans, maar toch krijgt de film van ons een zeven. Voor een avondje film goed te doen... Kijk en oordeel zelf!
loading