Franz Ferdinand: Der Angriff (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. 1914, het Oostenrijks-Hongaarse Rijk heeft voortdurend te kampen met zijn onhandelbare provincies...
Franz Ferdinand: Der Angriff

Franz Ferdinand: Der Angriff

Drama Oorlog
Taal: Duits Jaar: 2014 Duur: 1 u 38 min

1914, het Oostenrijks-Hongaarse Rijk heeft voortdurend te kampen met zijn onhandelbare provincies waarvan Servië het grootste probleem vormt. Hoewel hij zich bewust is van de gevaren, neemt aartshertog Franz Ferdinand het risico om in een open auto door Sarajevo te rijden en wordt vermoord. De daders: de Bosnisch-Servische nationalisten Princip en Cabrinovic. De rechter-commissaris Dr. Leo Pfeffer wordt benoemd door de autoriteiten om te bevestigen wat Wenen wil horen: dat de Servische regering achter de aanslagen zit. Zo begint een tijd van wetteloosheid en geweld, intriges en verraad, waarin onschuldige Serviërs worden geslagen in de straten van Sarajevo. Pfeffer zelf probeert zich staande te houden te midden van alle escalaties maar ook hij wordt steeds dieper in het web van corruptie getrokken totdat het praktisch onmogelijk voor hem is om zijn integriteit te behouden. De aanslag in Sarajevo heeft een keten van gebeurtenissen in gezet die niet meer te stoppen is en zal uitmonden in... De Eerste Wereldoorlog.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Franz Ferdinand: Der Angriff aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading