Les Yeux Jaunes des Crocodiles (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Twee zussen zijn totale tegenpolen. Joséphine, een historicus gespecialiseerd in de twaalfde eeuw,...
Les Yeux Jaunes des Crocodiles

Les Yeux Jaunes des Crocodiles

Drama
Taal: Frans Jaar: 2014 Duur: 1 u 58 min

Twee zussen zijn totale tegenpolen. Joséphine, een historicus gespecialiseerd in de twaalfde eeuw, geconfronteerd met de moeilijkheden van het leven, en Iris, waanzinnig mooi, die een zinloos en gemakzuchtig leventje leidt in Parijs. Op een avond, tijdens een mondain etentje, schept Iris op over het schrijven van een roman. Gevangen in haar leugen haalt ze haar zus Joséphine, verlaten door haar man en bedekt met schulden, over om de roman in haar plaats te schrijven. Iris wordt het boegbeeld van de roman, de inkomsten nalatend aan haar zus. Het succes van het boek zal voor altijd hun relatie en hun leven radicaal veranderen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Les Yeux Jaunes des Crocodiles aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading