21 Brothers (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. 21 Brothers vertelt het verhaal van het 21e bataljon van de Canadese strijdmacht die zich voorbereiden op de strijd...
21 Brothers

21 Brothers

Oorlog
Taal: Engels Jaar: 2011 Duur: 1 u 32 min

21 Brothers vertelt het verhaal van het 21e bataljon van de Canadese strijdmacht die zich voorbereiden op de strijd rondom Courcellette in de Eerste Wereldoorlog. De film volgt in real-time sergeant Reid die zijn mannen moet klaarstomen voor het naderende gevecht. Naast het voorbereiden van zijn bataljon heeft Reid ook te kampen met de dagelijkse problemen die een leven in de loopgraven met zich meebrengt, inclusief de verwondingen die zijn manschappen oplopen, tekort aan materialen en een minderjarige soldaat die pas sinds kort naar het strijdtoneel is gestuurd.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om 21 Brothers aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
21 Brothers, een mooi eerbetoon aan de mannen in de loopgraven. heel apart, dit is ongeveer anderhalf uur uit het leven van de mannen voordat ze de aanval op de Duitsers inzetten om hun loopgraaf te veroveren.
De film is als 1 shot meer dan 1 1/2 uur opgenomen.
Indrukwekkend, net op je erbij bent.
loading