Paris Manhattan (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Alice is een jonge, mooie en gepassioneerde apotheker. Ze is nog steeds single, terwijl haar vader druk bezig is...
Paris Manhattan

Paris Manhattan

Komedie
Taal: Frans Jaar: 2012 Duur: 1 u 14 min

Alice is een jonge, mooie en gepassioneerde apotheker. Ze is nog steeds single, terwijl haar vader druk bezig is een man voor haar te vinden. Maar in plaats van op zoek te gaan naar een levensgezel, vlucht Alice liever weg in haar passie voor de films van regisseur Woody Allen en probeert ze de druk die haar familie haar oplegt zo veel mogelijk te negeren. Dan komt ze plots Victor tegen en kan alles zomaar veranderen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Paris Manhattan aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
An
Alhoewel ik dit een van de mindere films van hem vind, toch wederom een heerlijk feel good movie van Woody Allen. Acteurs acteren prima, zelf Patrick Bruel doet het oke, normaal gesproken heb ik het niet zo op zangers die gaan acteren. Verhaal ook weer zeer origineel maar omdat ik betere films van Allen heb beleefd krijgt deze van mij een zeven.
loading