Stalingrad (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Het is 1942. Het Sovjet-leger plant een tegenaanval op de nazi's die de helft van Stalingrad bezet houden aan de...
Stalingrad

Stalingrad

Drama Actie Oorlog
Jaar: 2013 Duur: 2 u 5 min

Het is 1942. Het Sovjet-leger plant een tegenaanval op de nazi's die de helft van Stalingrad bezet houden aan de andere kant van de Wolga. De operatie om de rivier over te steken is echter onsuccesvol. Een paar soldaten die er in geslaagd zijn de andere kant te bereiken nemen hun toevlucht in een huis aan de oever van de Wolga. Hier vinden ze een meisje dat er niet in geslaagd is aan de Duitsers te ontkomen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Stalingrad aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Vicky
dit is een absolute non-cliché film , prachtig werk van iedereen die deze film op poten wist te zetten.Het verhaal dat zich afspeelt met daarbij de woorden van nog een verteller maakt dit compleet.
Een verhaal dat zo mooi gemaakt is dat oorlog bijna geromantiseerd word. De russen treffen een meisje aan in een gebouw waar eerst de Duitsers bezetting deden , zij is de enige overlevende maar is te koppig om er te vertrekken.Terwijl het gebouw volledig op instorten staat en ze kost wat kost blijven wil toont dapperheid en angst tegelijkertijd.Doch een moedige vrouw van zeer jonge leeftijd,naarmate de film vordert kan men een zekere barmhartigheid vaststellen en verdriet om de oorlog , zo laat ook de Nazi blijken een hart te hebben voor een Russin , de vijand voor haar , als de dood voor hem , verandert op het einde van de film . De gehele film is schitterend , niet voor gevoelige zielen , zeer prachtig , romantisch , dapper verhaal die ontroering kan opwekken! 10
loading