Spiral 1.01 (2005) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Spiral is een eigentijdse en intelligente misdaadserie met boeiende personages en een ijzersterke plot. Bij een...
Spiral 1.01

Spiral 1.01

Series Misdaad
Taal: Frans Jaar: 2005 Duur: 48 min

Spiral is een eigentijdse en intelligente misdaadserie met boeiende personages en een ijzersterke plot. Bij een afvalstortplaats wordt het lijk van een jonge vrouw gevonden. Vanwege haar zwaar gehavende gezicht bestaat er geen enkele twijfel: ze is vermoord. Het onderzoek wordt geleid door officier van justitie Pierre Clément. Hij wordt geholpen door politieinspecteur Laure Berthaud en rechter Roban. Al gauw beseffen de drie dat ze te maken hebben met een duistere zaak, waarin drugs, prostitutie en politiek een belangrijke rol spelen. Voor Clément is het allemaal des te lastiger omdat zijn jeugdvriend Benoît Faye, inmiddels een succesvol zakenman, bij de moord betrokken lijkt te zijn.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Spiral 1.01 aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading