Gerontophilia (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De knappe 18-jarige Lake heeft een vriendinnetje en werkt als badmeester. Maar de laatste tijd merkt hij dat hij...
Gerontophilia

Gerontophilia

Komedie Romantische Komedie Drama
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 19 min

De knappe 18-jarige Lake heeft een vriendinnetje en werkt als badmeester. Maar de laatste tijd merkt hij dat hij zich stiekem eigenlijk nogal aangetrokken voelt door de oudere mannen in het zwembad. Als één van de zwemmers bijna dreigt te verdrinken, redt Lake hem, maar wel op een manier die een beetje erg enthousiast is... Lake kan dan ook niet anders dan zijn eigen verlangens erkennen. Als Lake in de zomer een baantje in een verzorgingstehuis krijgt, ontmoet hij Mr Peabody en is hij op slag verliefd. Als hij ontdekt dat Mr Peabody wordt over-gedrogeerd, helpt hij hem te ontsnappen: de start van een verrassende en romantische roadtrip.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Gerontophilia aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading