Woezel en Pip: Iedereen Blij (2010) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. 1.14. Woezel, Pip en Buurpoes gaan lekker picknicken! Als Woezel en Pip na een eindje zwemmen weer...
Woezel en Pip: Iedereen Blij

Woezel en Pip: Iedereen Blij

Kinderserie
Taal: Nederlands Jaar: 2010 Duur: 35 min

1.14. Woezel, Pip en Buurpoes gaan lekker picknicken! Als Woezel en Pip na een eindje zwemmen weer terug komen is hun hele mand leeg gegeten. Dat heeft Buurpoes vast gedaan! Of toch niet? 1.15. Woezel is lui, hij wil lekker lang slapen. Hij zegt daarom dat hij ziek is. Gelukkig is Pip in de buurt, dokter Pip die Woezel beter gaat maken. 1.16. Vandaag is het een hele bijzondere dag voor de hondjes. Ze mogen een dagje zomaar meedoen op het schooltje van de Wijze Varen. Oefenen voor als ze groot zijn. 1.17. Het is nacht en het stormt en regent. De volgende morgen is het een grote bende in de Tovertuin en liggen er hele grote plassen. Dat wordt natuurlijk een lekker vies feestje met de twee hondjes. Maar als je vies bent moet je in bad! 1.18. Woezel en Pip mogen naar het bos. Tot aan de rand, niet het bos in! Natuurlijk zijn ze heel nieuwsgierig. Maar wie weet de weg nu nog terug? 1.19. Het is winter in de Tovertuin! Alles zit onder het sneeuw, zelfs Tante Perenboom. Woezel en Pip doen een wedstrijdje sneeuwballen gooien. Maar dan raken ze per ongeluk iemand anders. 1.20. Woezel heeft een mooi schilderij gemaakt. Pip heeft daar geen zin in en maakt het schilderij stuk. Als Woezel haar dan een duwtje geeft krijgt hij de schuld van de ruzie.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Woezel en Pip: Iedereen Blij aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading