Woezel en Pip: Samen Spelen (2010) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. 1.08. Pip vindt een bot en is niet van plan dat met iemand te delen. Woezel begrijpt er niets van. Ze...
Woezel en Pip: Samen Spelen

Woezel en Pip: Samen Spelen

Kinderserie
Taal: Nederlands Jaar: 2010 Duur: 30 min

1.08. Pip vindt een bot en is niet van plan dat met iemand te delen. Woezel begrijpt er niets van. Ze zijn toch beste vriendjes? 1.09. Woezel is ziek. Pijn in z'n buik, pijn in z'n hoofd. Overal doet het zeer. 'Lekker heel de dag in je mandje blijven liggen en veel slapen', zegt Tante. 1.10. Woezel en Pip maken het toneel stuk. Ze willen een toneelstuk opvoeren, maar dat loopt ietsje anders dan ze gehoopt hadden. 1.11. Woezel en Pip gaan verven. Eerst wordt Woezel wat bijgekleurd, dan het hok wat bijgeverfd en vervolgens is de hele Tovertuin ondergekliederd! Hoe krijgen ze alles nu weer schoon? 1.12. Het vriest buiten! Dat betekent jas aan en lekker sleeën. Woezel en Pip hebben beloofd voorzichtig te zijn en niet op het ijs te gaan. Toch doen ze het! En wat was er ook alweer met te dun ijs? KRAAK!! 1.13. Een mooie zomerdag op het strand waar Woezel bang is voor de zee, leert zwemmen van een golfje en Pip een Zeeslinger vangt.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Woezel en Pip: Samen Spelen aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading