Woezel en Pip: Lichtjes in de Nacht (2010) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. 1.21. Het is Tantedag! Tante is altijd heel lief voor Woezel en Pip en vandaag gaan ze iets...
Woezel en Pip: Lichtjes in de Nacht

Woezel en Pip: Lichtjes in de Nacht

Kinderserie
Taal: Nederlands Jaar: 2010 Duur: 30 min

1.21. Het is Tantedag! Tante is altijd heel lief voor Woezel en Pip en vandaag gaan ze iets liefsvoor haar terugdoen: ze gaan een taart bakken! Maar hoe moet dat ook alweer? 1.22. Woezel en Pip maken een tekening en denken terug aan alles wat ze hebben meegemaakt in de Tovertuin. Weet je nog Pip die keer dat het toneel stuk was? 1.23. Woezel en Pip zien 's nachts allemaal gaatjes in de lucht. Wat zijn dat nou? Sterren! En als je er lijntjes tussen trekt zie je ook allemaal sterrenbeelden. Welke sterrenbeelden zien Woezel en Pip allemaal? 1.24. Het onweert in de Tovertuin. Pip is een beetje bang voor de harde knallen, maar Woezel niet. Woezel snapt niet waar iedereen bang voor is, totdat hij buiten ineens een spook ziet! 1.25. Woezel, Pip, Buurpoes en Vlindertje spelen vandaag verstoppertje! Pip telt tot honderd. Ze gaat zoeken, maar ziet niemand. Die hebben zich goed verstopt! 1.26. Woezel wil de bal van Pip, hij neemt de bal mee zonder te vragen en dan raakt hij de bal kwijt. Hij verzint een verhaal over een dief maar het loopt helemaal uit de hand.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Woezel en Pip: Lichtjes in de Nacht aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading