1: Life on the Limit (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Lewis Hamilton, Jenson Button, Alain Prost, Sebastian Vettel, Michael Schumacher, Niki Lauda, Sid Watkins,...
1: Life on the Limit

1: Life on the Limit

Documentaire
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 47 min

Lewis Hamilton, Jenson Button, Alain Prost, Sebastian Vettel, Michael Schumacher, Niki Lauda, Sid Watkins, Sir Jackie Stewart, Jacky Ickx, Emerson Fittipaldi, Bernie Ecclestone... zomaar wat namen die voorbij komen in deze weergaloze documentaire over de wereld van de Formule 1. Van het prille begin, toen roekeloze coureurs in hun overhemd instapten en hun vriendinnen de stopwatch hanteerden tot de introductie van brandbestendige pakken en miljoenencontracten. Van de makers van de Oscarwinnende docu's UNDEFEATED en THE COVE komt de meest spectaculaire film over de autosport die miljoenen fans al decennia in hun greep houdt. De voice over is ingesproken door Michael Fassbender.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om 1: Life on the Limit aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading