After Midnight (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Constance is het boegbeeld van een toonaangevende nieuwszender. Door haar jonge, knappe verschijning en...
After Midnight

After Midnight

Actie Thriller
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 22 min

Constance is het boegbeeld van een toonaangevende nieuwszender. Door haar jonge, knappe verschijning en intelligentie is ze snel uitgegroeid tot de ster van de zender. Haar succesvolle leven wordt hevig op z'n kop gezet wanneer ze een nieuwsbericht voorleest over de brute moord op een stripper en ze zich realiseert dat het om haar eigen zus gaat. De politie doet weinig aan de zaak en Constance besluit zelf op onderzoek uit te gaan. Ze gaat undercover bij de club waar haar zus bleek te werken. Ze gaat al snel genieten van de seksuele machtspelletjes en blijkt cliënten en collega's moeiteloos haar wil op te kunnen leggen met haar verleidelijke uitstraling. Maar die macht lokt ook jaloezie en dodelijke vijanden uit. Naarmate ze dieper verstrikt raakt in een erotische maar levensgevaarlijke wereld, verliest ze soms haar doel uit het oog. Ze dreigt steeds verder weg te zakken in hetzelfde moeras van seks, jaloezie en moord dat haar zus fataal werd. Of ze zich daar nog uit kan redden voor de moordenaar opnieuw toeslaat?

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om After Midnight aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading