Batman: Assault on Arkham (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Welkom in Gotham City's hart van duisternis. In het centrum van de schaduw verreist Arkham Asylum,...
Batman: Assault on Arkham

Batman: Assault on Arkham

Actie Animatie
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 13 min

Welkom in Gotham City's hart van duisternis. In het centrum van de schaduw verreist Arkham Asylum, een lugubere dumpplaats voor slinkse, verdorven figuren en psychopaten, waarvan de bevolking doorlopend toeneemt dankzij de Dark Knight. Maar als Batman de laatste streek van de Riddler verijdelt, en er een cruciaal bewijsstuk op geheime wijze uit Arkham moet worden ontvreemd, komt de oplossing uit een onverwachte hoek: een geheim aanvalsteam van de regering, samengesteld uit onderwereldfiguren van Gotham City. De moordenaar Deadshot leidt het Suicide Squad: Harley Quinn, Killer Frost, Captain Boomerang, King Shark en Black Spider, een bende schurken die Arkham Asylum en zijn bewoners maar al te goed kennen. Bereid je voor op een intensieve aanval wanneer Batman zich meet met een legioen van onverschrokken criminelen die niets hebben te verliezen. Sommigen zullen overleven, sommigen zullen sterven en sommigen zijn alleen uit op wraak.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Batman: Assault on Arkham aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading