Kingdom Come (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Een groep mensen die elkaar niet kennen wordt wakker in een verlaten gebouw waarin ooit een psychiatrische inrichting...
Kingdom Come

Kingdom Come

Horror
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 34 min

Een groep mensen die elkaar niet kennen wordt wakker in een verlaten gebouw waarin ooit een psychiatrische inrichting was gevestigd. Ze hebben geen idee hoe ze op die naargeestige plek terecht zijn gekomen. Op zoek naar een uitweg door de donkere, doolhofachtige gangen realiseren ze zich al gauw dat ze niet alleen zijn in het gebouw. Dat besef leidt tot flinke onderlinge ruzies. De spanning neemt nog toe als er geheimen uit het verleden aan het licht komen waaruit blijkt dat ze wel degelijk iets gemeen hebben - en dat een van hen een bedrieger is met een valse identiteit. Dan beginnen er doden te vallen; de een komt nog bloederiger aan zijn eind dan de ander. De overlevenden zien de gruwelijke waarheid onder ogen: het gebouw was niet potdicht gemaakt om hen op te sluiten, maar om een onbekend kwaad buiten te houden...

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Kingdom Come aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Coen en Nelly
Dit vonden we echt wel een goede film. Lekker geacteerd en het eeuwenoude verhaal tussen goed en kwaad in een soort nieuw jasje gestoken.
De diverse lijnen in het verhaal komen op een gegeven moment heel mooi samen en we vonden deze film ook best spannend. Omdat we echt vinden dat het verhaal heel goed is uitgewerkt, echt een dikke 10. Een heel aangename verrassing voor ons!

Reviews

Brenda
Ah, het aloude gevecht tussen goed en kwaad. Eng? Nee. Vermakelijk? Ik heb me niet verveeld, zolang ik niet hoef te kijken hoe lang ik nog moet, is het voor mij een aardige film.
Aan het eind deed het me denken aan Reeker en het einde was op zich wel grappig maar niet verrassend. Ik geef het een zes.
loading