I Love Your Moves (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Ari is net van Rusland naar Amerika verhuisd om bij zijn moeder en zijn grootvader te gaan wonen. Als onhandige...
I Love Your Moves

I Love Your Moves

Drama Romantiek
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 1 u 40 min

Ari is net van Rusland naar Amerika verhuisd om bij zijn moeder en zijn grootvader te gaan wonen. Als onhandige tiener heeft Ari moeite om vrienden te maken en zich aan te passen aan zijn nieuwe Amerikaanse leven. Maar alles verandert wanneer hij verliefd wordt op Paris; niet alleen het meest populaire meisje van school, maar ook nog eens een kampioen ballroomdanseres. Om dichter bij Paris te komen besluit Ari zich voor de danslessen op school op te geven. Wat hij niet weet is dat zijn grootvader eigenlijk Goran Kiev is, misschien wel de grootste ballroomdanser ooit. En het lijkt erop dat Ari de ongelooflijke talenten van zijn grootvader geërfd heeft. Als Paris ziet hoe goed Ari het doet op de dansvloer, ziet ze haar kans schoon. Hij is haar ticket naar de Regionale Kampioenschappen en een voor de Dansacademie in New York. Maar niet iedereen op school heeft het beste voor met de ambitieuze dansers?

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om I Love Your Moves aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Maarten
Dan weer houterig, dan weer overdreven geacteerd. De acteurs zijn zo slecht dat het verhaal inzakt als een plumpudding.

Zonde van het geld.
loading