Save The Date (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Na een slecht getimed en zeer publiek huwelijksaanzoek maakt de felle en onafhankelijke Sarah het uit met haar...
Save The Date

Save The Date

Komedie Romantiek
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 1 u 33 min

Na een slecht getimed en zeer publiek huwelijksaanzoek maakt de felle en onafhankelijke Sarah het uit met haar overijverige vriendje Kevin. Sarah wendt zich tot haar zus Beth voor troost en ondersteuning, maar Beth heeft het veel te druk met het organiseren van haar eigen huwelijk met Kevin's bandlid, Andrew. Wanneer Sarah zich vervolgens in een intense rebound relatie met de schattige Jonathan stort, wordt ze gedwongen om haar eigen angsten onder ogen te komen. Uiteindelijk zal Sarah moeten beslissen - is het beter om veilig single te blijven, of om alles te riskeren voor de liefde?

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Save The Date aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Willeke
Aardige film, al zijn er betere films verschenen in dit genre. Maar er wordt behoorlijk geacteerd en de dillema's uit de film worden geloofwaardig neergezet. Geen absolute aanrader, maar een prima film voor tussendoor.
loading