14-18 The Noise and the Fury (2008) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Deze indrukwekkende documentaire laat zien dat er ten tijde van de Eerste Wereldoorlog geen twijfel...
14-18 The Noise and the Fury

14-18 The Noise and the Fury

Documentaire Oorlog
Taal: Frans Jaar: 2008 Duur: 1 u 40 min

Deze indrukwekkende documentaire laat zien dat er ten tijde van de Eerste Wereldoorlog geen twijfel bestond over de noodzaak ervan. De geallieerden stortten zich in wat volgens hen een strijd was van de beschaafden tegen de barbaren. Zo raakten ze betrokken bij de eerste massale slachtpartij van de moderne tijd, zonder ook maar enig idee te hebben van wat hen te wachten stond. In deze film wordt het verhaal verteld door een soldaat die de hele oorlog heeft meegevochten en ook spreekt uit naam van zijn strijdmakkers. Zo krijgen we een uniek inzicht in deze allesomvattende en gewelddadige oorlog, die een voorbode zou blijken te zijn van nog veel meer gruwelijke conflicten in de 20e eeuw.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om 14-18 The Noise and the Fury aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading