The Other Side of the Heart is White (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Twee jaar lang volgden debuterend filmmakers Leonardo Pansier en Brandon Baan vier fanatieke,...
The Other Side of the Heart is White

The Other Side of the Heart is White

Documentaire Nederlandstalig
Taal: Nederlands Jaar: 2014 Duur: 1 u 9 min

Twee jaar lang volgden debuterend filmmakers Leonardo Pansier en Brandon Baan vier fanatieke, maar totaal verschillende Feyenoord-supporters, om hun levens in het teken van hun favoriete club, te documenteren. Volgens filmmaker en Feyenoord-supporter Leonardo Pansier verdienden zowel de club als de supporters een film als deze, waaraan hij samen met cameraman en editor Brandon Baan ruim twee jaar werkte. 'We wilden laten zien dat de liefde voor Feyenoord voor velen onvoorwaardelijk is, ongeacht hun achtergrond of plek in de maatschappij.' Maar weinig voetbalclubs worden zó gepassioneerd aangehangen als Feyenoord, de Rotterdamse ploeg van het mouwen opstropen, het hand in hand gaan en het niet lullen maar poetsen. De documentaire 'The Other Side of the Heart Is White' gaat over die onvoorwaardelijke clubliefde. Wat is de rode draad in vier levens die zo van elkaar verschillen? Dat is het verhaal dat de docu-film wil vertellen. Kippenvel gegarandeerd voor feitelijk iedere voetbalsupporter, ongeacht de club waarvan hij of zij houdt.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Other Side of the Heart is White aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Anoniem
Voor iemand met een Feyenoord hart een must see! Ik zelf heb niet zoveel met Feyenoord maar vond het kijken meer dan de moeite waard!
Anoniem
Geweldige film! Bij elk woord wat ze zeggen kun je jezelf in terug vinden! FEYENOORD TILL I DIE!!!! groeten uit Wierden debaard25
loading