Wrath of Vajra (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Voordat het Westen betrokken raakt bij de Tweede Wereldoorlog wordt een Japanse doodscultus genaamd de Tempel van...
Wrath of Vajra

Wrath of Vajra

Actie Martial Arts
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 47 min

Voordat het Westen betrokken raakt bij de Tweede Wereldoorlog wordt een Japanse doodscultus genaamd de Tempel van Hades bevolen om te helpen bij de geestelijke vernietiging van China. Hun methode: het ontvoeren van kinderen van hun vijanden en ze daarna trainen tot moordenaars voor de keizer. De jonge Vajra werd vooral een begaafde assassin, maar zweert een geheime eed van wraak wanneer zijn broer sterft. Vajra besluit naar China te vluchten om de onschuldigen te beschermen en zijn zoektocht te beginnen naar de personen die verantwoordelijk zijn voor hem, tot een levend wapen te maken.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Wrath of Vajra aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading