Sex after Kids (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Hoe moet dat nou weer, seks wanneer er kinderen zijn? Kan het nog? Mag het al? Willen we wel? Een pasgetrouwd stel...
Sex after Kids

Sex after Kids

Komedie
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 42 min

Hoe moet dat nou weer, seks wanneer er kinderen zijn? Kan het nog? Mag het al? Willen we wel? Een pasgetrouwd stel probeert het uurrooster van hun kersverse baby af te stemmen op de pieken en dalen van hun libido's. Een gereserveerde single moeder krijgt van haar broer te horen dat ze zich wat meer buiten de deur moet wagen. Een lesbisch koppel ontdekt dat hun pedagogische principes mijlenver uiteen liggen. Een alleenstaande vader raakt uitgekeken op onenightstands. Twee vijftigers staren naar hun lege nest en gaan op zoek naar de vonk die hen ooit samenbracht. En de vrouw van een ambitieus echtpaar dat bewust kinderloos bleef, voelt plots de aandrang om voetbalmoeder te worden. Hun relaties en idealen worden danig op de proef gesteld: is het mogelijk om én kinderen én een seksleven te hebben? En loont het wel de moeite? Grappig, ontroerend, écht. Deze indringende, raak geobserveerde ensemblecomedy legt de vinger op de pols van een aantal relaties en stelt vast dat iedereen hetzelfde wil, op een andere manier.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Sex after Kids aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading