Tony Tango (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Tony is een dansleraar met een te hoog cholesterolgehalte en nog een hogere dunk van zijn eigen dierlijke...
Tony Tango

Tony Tango

Komedie
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 1 u 20 min

Tony is een dansleraar met een te hoog cholesterolgehalte en nog een hogere dunk van zijn eigen dierlijke aantrekkingskracht. Hij geeft zijn lessen aan leerlingen die allemaal al een dagje ouder zijn. Zijn rustige leventje wordt verstoord als zijn dansschool in handen dreigt te vallen van zijn aartsvijand, de arrogante godsdienstfreak Diego. Het wordt een serieus gevecht waarin Tony het moet opnemen tegen de grote jongens. Daarvoor zal hij de hulp nodig hebben van Sam, een vroegere danslegende die aan lager wal is geraakt, en Helena, zijn lieve maar hypergevoelige partner. Maar zij is boos op Tony vanwege een tragisch verlopen dansles die hij haar oma heeft gegeven.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Tony Tango aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading