Woezel en Pip: Hier zijn Woezel en Pip! (2010) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. 1.01 Het is een mooie dag in de Tovertuin. Woezel is blij en wil dit aan iedereen...
Woezel en Pip: Hier zijn Woezel en Pip!

Woezel en Pip: Hier zijn Woezel en Pip!

Kinderserie
Taal: Nederlands Jaar: 2010 Duur: 35 min

1.01 Het is een mooie dag in de Tovertuin. Woezel is blij en wil dit aan iedereen vertellen. Maar als zijn beste vriendinnetje Pip hem een kusje geeft krijgt Woezel een rood hoofd! 1.02. Woezel en Pip vinden een visje in de vijver. Wat een leuk nieuw vriendje! Ze laten het visje aan iedereen zien, ook aan Buurpoes. Maar Buurpoes heeft hele andere plannen met het visje... 1.03. Woezel en Pip vervelen zich een beetje. Wat voor dag is het vandaag? Hok-opruimdag! 1.04. Alles in de Tovertuin staat schots en scheef. Het hok, Tante Perenboom en de Tulpjes. Iedereen is van slag. Woezel en Pip gaan op diepgravend onderzoek... 1.05. Vandaag is het spelletjesdag in de Tovertuin! Iedereen mag meedoen! 1.06. Woezel en Pip hebben lol om een paar kleine, grappige miertjes. De miertjes zijn niet meer zo grappig als ze er met z'n allen met Woezel's bot vandoor gaan. 1.07 Er is iets aan de hand in de Tovertuin vandaag. Iedereen doet geheimzinnig tegen Woezel en hij voelt zich een beetje anders dan gisteren. Alles lijkt wel een beetje groter!

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Woezel en Pip: Hier zijn Woezel en Pip! aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading