Mr. Peabody and Sherman (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. ENGELS GESPROKEN, NEDERLANDS ONDERTITELD: Mr. Peabody, 's werelds slimste hond heeft een tijdmachine...
Mr. Peabody and Sherman

Mr. Peabody and Sherman

Familie Animatie Komedie
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 29 min

ENGELS GESPROKEN, NEDERLANDS ONDERTITELD: Mr. Peabody, 's werelds slimste hond heeft een tijdmachine uitgevonden die hij de WABAC noemt. Samen met zijn menselijke geadopteerde zoon Sherman heeft hij op die manier een bevoorrechte plaats om de wereldveranderende gebeurtenissen uit het verleden mee te maken. Maar als Sherman de regels van het tijdreizen verbreekt moeten de 'twee helden' een race tegen de klok beginnen om de geschiedenis te herstellen zoals het ooit eens was.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Mr. Peabody and Sherman aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Johan
Hallo,

Deze animatie film was super. zowel voor kinderen als voor de ouders zelf. het is leerzaam en grappig tegelijk. vooral het stukje met het paard van troy en de Trojanen. het is ook mooi om te zien dat er gepest word, en daarna alles goed komt!. daar kunnen de kinderen nog wat van leren.
de animatie is goed uitgewerkt. ik zeg, haal wat lekkers en duik lekker op de bank met de kids en geniet er van!
Ik geef deze film een 9
gr
Johan

Reviews

mario
De eerste tijdreisfilm in lange tijd die me geen hoofdpijn bezorgde. De humoristische aanpak van de geschiedenis overgoten met een vleugje satire en op een bedje van feelgood sfeer, laat maar komen. Geen high end anime, gewoon klassieke stijl. En nog kindvriendelijk ook. Het feit dat de basis van deze film te vinden is in een redelijk onbekende stripreeks uit de VS maakt het niet slechter.
gouke
Zeer komische film, onze kinderen van 7 en 10 vonden hem prachtig. Ook leerzaam dankzij de bekende figuren uit de geschiedenis.
loading