Rio 2 Nederlands gesproken (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS GESPROKEN: In dit swingende vervolg op het succesvolle Rio ontdekken Blu en Jewel dat ze...
Rio 2 (NL)

Rio 2 (NL)

Komedie Animatie Avontuur
Taal: Nederlands Jaar: 2014 Duur: 1 u 38 min

NEDERLANDS GESPROKEN: In dit swingende vervolg op het succesvolle Rio ontdekken Blu en Jewel dat ze niet de enige blauwe ara's ter wereld zijn. Samen met hun kinderen beginnen ze aan een lange reis naar de Amazone om hun soortgenoten te ontmoeten. Hier krijgen ze te maken met een wraakzuchtige Nigel en ontmoeten ze de lang verloren familie van Jewel. En terwijl Blu probeert te wennen aan zijn nieuwe omgeving komt hij oog in oog te staan met zijn meest gevreesde vijand: zijn schoonvader Eduardo. Vlieg mee in deze kleurrijke, komische en muzikale reis van Blu en Jewel door het oerwoud van plezier!

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Rio 2 (NL) aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Anoniem
Super leuke film maar je moet eerst deel 1 kijken om het begin te snappen een aanrader!

Reviews

Anoniem
Super leuke film maar je moet eerst deel 1 kijken om het begin te snappen een aanrader!
Bert
Deze film bekeken en moet zeggen dat het absoluut een aanrader is voor het hele gezin. Hij blijft je aandacht trekken van het begin tot het einde, zelfs onze kinderen hebben het helemaal afgekeken wat bij sommige andere films niet het geval was. Is een goede mix van spanning en humor die op goede manier gedoseerd is in een goed vehaallijn. Vandaar ook mijn hoge cijfer.
loading