Pompeii (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Milo is een slaaf die zich uitstekend weet te verweren tijdens een gevecht. Hij is zo goed dat hij het weet te schoppen...
Pompeii

Pompeii

Actie Avontuur Drama
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 36 min

Milo is een slaaf die zich uitstekend weet te verweren tijdens een gevecht. Hij is zo goed dat hij het weet te schoppen tot gladiator en naar Pompeii wordt gestuurd om daar te vechten in de arena. In Pompeii wordt hij verliefd op de mooie Cassia. Zij moet echter trouwen met Senator Corvus. Wanneer de vulkaan Vesuvius tot een enorme uitbarsting komt en de stad wordt verwoest, moet Milo de strijd aangaan met de Senator en zijn onderdanen. Zal het hem lukken om te overleven en zijn Cassia te redden van de verwoesting?

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Pompeii aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Nicole
Pompeii is een Germaanse/Canadese historisch romantische-avonturenfilm uit 2014 in 3D, en is voornamelijk gebaseerd op de vulkaanuitbarsting van Vesuvius bij de Romeinse stad Pompeï 79 jaar na Christus. Doordat de film van de ene kant gaat over de vulkaanuitbarsting en de andere kant in grote lijnen het verhaal verteld van slaaf/gladiator Milo, geeft dit de film een unieke en aparte sfeer. De visual, special effects, kostuums, filmset en acteurs zijn prima in orde. Milo gespeeld door acteur Kit Harington vind ik in deze film erg goed en er met stip bovenuit komen. Kit Harington is vooral nu bekend door de TV serie: Game of Thrones als Jon Snow. Kiefer Sutherland als senator Corvus vond ik ietsjes tegen vallen, vooral omdat ik hem niet zo vond passen in deze rol. Kiefer Sutherland is bekend van vele speelfilms o.a. Twelfe,Promised Land,The Vanishing, River Queen en van de TV serie "24" als Hoofdspeler Jack Bauer. Pompeii is de vierde film van Producent Paul Anderson die hij gefilmd heeft met 3D Camera's. De film is een gedeelte opgenomen van Maart-Juli 2013 inToronto, Ontario en in de Cinespace Film Studios. Ik vond het een goede, intersante en boeiende film in zijn genre en zeker waard om te kijken.

Reviews

Wouter
Een aardig verhaal rondom een historisch dramatische gebeurtenis.
De film kijkt makkelijk weg. Wel een enigszins voorspelbaar karakter. Acteurwerk houdt ook niet over. Al met al een middelmatige actiefilm, had naar mijn idee meer in gezeten.
Herman
aanrader
Alexander
'Pompeii' is een indrukwekkende rampenfilm geregisseerd door Paul W.S. Anderson, bekend van o.a. 'The Three Musketeers' (2011). Deze sfeervolle Canadees-Duits-Amerikaanse coproductie biedt zowel romantiek als actie. Het scenario is voldoende sterk. Er wordt overtuigend geacteerd. Kit Harington is aardig op dreef als 'Milo', Emily Browning zet een overtuigende 'Cassia' neer, Adewale-Akinnuoye-Agbaje is indrukwekkend als 'Atticus' en Kiefer Sutherland is efficiënt als de vreselijke 'Corvus'. De decors, de kostuums, de attributen zien er geloofwaardig uit. De actiescènes zien er vrij realistisch uit. De speciale effecten overtuigen. Beslist leuk om eens te zien.
loading