13 Sins (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Elliot wil graag met zijn vriendin trouwen, maar wordt gehinderd door financiële zorgen. Als hij op een avond alleen in...
13 Sins

13 Sins

Horror
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 29 min

Elliot wil graag met zijn vriendin trouwen, maar wordt gehinderd door financiële zorgen. Als hij op een avond alleen in zijn auto zit krijgt hij een telefoontje van een onbekende die hem uitlegt dat hij in een spelshow met verborgen camera zit. Het doel is om 13 opdrachten te voltooien. Als dit lukt zal hij 6,2 miljoen dollar verdienen! Hij is sceptisch, maar nadat hij de eerste twee opdrachten heeft uitgevoerd, het doodslaan en opeten van een vlieg, ziet hij 1.000 dollar op zijn bankrekening verschijnen. Elliot besluit door te gaan met het spel, maar ziet de opdrachten steeds extremer en gevaarlijker worden. Hoe ver zal hij gaan om het geld te verdienen? En is er nog wel een weg terug als de opdrachten dodelijke gevolgen krijgen?

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om 13 Sins aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Coen en Nelly
Een hele goede film. Zeer spannend en een heel verrassend einde. Acteerwerk is van een goed niveau en er zit flink wat vaart in de film. Geen moment verslapt de film. Het is niet vergelijkbaar met de SAW films, maar toch vonden wij hem steengoed. Hij krijgt van ons een vette negen.

Reviews

Sonja
Zeer spannende film! Je blijft geboeid van begin tot het eind, Wat mensen al niet doen voor een miljoen!? het begint onschuldig maar de opdrachten worden steeds extremer. Zo kun je zien dat mensen toch heel erg ver kunnen gaan voor zoveel geld. Film is echt een aanrader met een verrassend eind.
Virginia
Spannende film en niet al te gruwelijk! Het verhaal zet je direct aan het denken ‘wat zou je doen voor x miljoen’… Het verhaal weet daarmee voldoende te boeien, waardoor je je over een paar ongeloofwaardigheden (en een paar dingen die niet lijken te kloppen) gemakkelijk heen zet. Een verrassend einde zorgt voor een prima filmavond zonder echt veel diepgang.
loading