De Superheld (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Modulf is 11 jaar oud en vindt zichzelf een held. Een superheld zelfs! Want terwijl hij weer een met z'n hoofd...
De Superheld

De Superheld

Familie Avontuur
Taal: Nederlands Jaar: 2013 Duur: 1 u 12 min

Modulf is 11 jaar oud en vindt zichzelf een held. Een superheld zelfs! Want terwijl hij weer een met z'n hoofd in de schooltoiletten wordt geduwd, zorgt hij er tenminste voor dat de andere leerlingen niet gepest worden. tot er op een dag een nieuw meisje op school komt; de ultieme superhelden-nachtmerrie! Ze praat gek, ziet er gek uit en gedraagt zich gek.... kortom, een gedroomd pestslachtoffer. Maar Lisa zegt precies wat niemand anders hardop durft uitspreken. Ze neemt Modulf onder handen en leert hem dat het niet oké is om zich zomaar te laten pesten. Een hilarische anti-pestfilm met heel originele hoofdpersonages en een superheld zoals je er nog nooit één zag.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om De Superheld aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading