Generation Iron (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Docudrama over de professionele sport bodybuilding, die toegang geeft tot het leven van zeven bodybuilders van...
Generation Iron

Generation Iron

Documentaire
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 43 min

Docudrama over de professionele sport bodybuilding, die toegang geeft tot het leven van zeven bodybuilders van over de hele wereld, waaronder New York, Los Angeles, Japan en Duitsland. Allemaal trainen ze voor 's werelds meest toonaangevende bodybuildingevenement: Mr. Olympia.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Generation Iron aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Michael
Generation Iron is over interviews met de top bodybuilders van deze huidige tijd. Helaas komt er niet in voor welke oefeningen goed of niet goed zijn. Er wordt gesproken over anabole steroïden, maar de top atleten bekennen hier niet. Er wordt niet in gegaan welke steroïden gebruikt worden. Natuurlijk is er veel posing te zien. Generation Iron is de moeite waard voor mensen, die niet of niet veel over bodybuilding weten.
loading