Giel! De Doorbraak Van Een Shockjock (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Het begin van de loopbaan van Giel Beelen kent vele incidenten, met dikwijls ontslag als...
Giel! De Doorbraak Van Een Shockjock

Giel! De Doorbraak Van Een Shockjock

Documentaire
Taal: Nederlands Jaar: 2014 Duur: 58 min

Het begin van de loopbaan van Giel Beelen kent vele incidenten, met dikwijls ontslag als gevolg. Zo liet hij zich live op de radio bevredigen door een prostituee, vertelde Giel in een interview dat hij het boek 'Mein Kampf' inspirerend vond, en riep hij op om poederbrieven te sturen naar zijn voormalige werkgever. Het had weinig gescheeld of Giel was definitief bij zijn geliefde 3FM vertrokken. Hoe lukte het de meest omstreden dj van Nederland in korte tijd de belangrijkste plek op de radio te veroveren? Was er sprake van een gelukkige speling van het lot, of een briljant uitgekiend plan? Het is precies tien jaar geleden dat Giel Beelen de ochtend-dj werd van 3FM. In de eigenzinnige documentaire 'Giel! De doorbraak van een shockjock' onderzoekt voormalig 3FM-dj Marc de Hond het turbulente begin van Giel's carrière. Een inspirerend verhaal over grenzeloze liefde voor radio.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Giel! De Doorbraak Van Een Shockjock aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading