The Pretty One (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Laurel (Kazan) is een typisch muurbloempje die nog steeds bij haar vader woont. Haar tweelingzus Audrey (Kazan) is...
The Pretty One

The Pretty One

Komedie Romantiek Romantische Komedie Drama
Jaar: 2013 Duur: 1 u 31 min

Laurel (Kazan) is een typisch muurbloempje die nog steeds bij haar vader woont. Haar tweelingzus Audrey (Kazan) is heel anders. Zij heeft wel het zelfvertrouwen en de uitstraling om het te gaan maken in de grote stad. Als Laurel per ongeluk voor haar zus wordt aanzien, besluit ze het spel mee te spelen en wordt The Pretty One. Terwijl ze langzaam went aan haar nieuwe bestaan, ontdekt Laurel dingen waarvan ze dacht dat die niet voor haar weggelegd waren. Een glanzende carrière, vriendschappen en de liefde.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Pretty One aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Sandra
Staat bij romantische komedie, vind geen komedie. Valt voor mij meer onder drama, speelfilm. Zeer sterk acteerwerk, zeer realistisch. Verhaallijn zeer indrukwekkend, hoop actrice vaker in films te zien.
De film blijft je bezighouden, je dwaalt niet af.
Kortom: goede film, zwaardere kost, aanrader.

Reviews

Willeke
Wat gebeurt er met je als je je altijd de mindere hebt gevoeld van een tweeling, je tweelingzusje sterft en iedereen denkt dat jij haar bent? Dat is waar deze film over gaat. Ik vond het zeker geen slechte film, hij zit alleen een beetje tussen twee genres in, niet echt diepgaand genoeg voor een echte dramafilm en te veel ellende voor een gewone romantische film. Toch kijkt hij lekker weg en komt er voor de liefhebber genoeg romantiek om de hoek kijken.
loading