The Bridge 2.08 (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Saga en Martin vermoeden dat hun rapporten valse informatie bevatten en dat kan alleen maar wanneer één van hun...
The Bridge 2.08

The Bridge 2.08

Misdaad Series
Taal: Deens Jaar: 2013 Duur: 58 min

Saga en Martin vermoeden dat hun rapporten valse informatie bevatten en dat kan alleen maar wanneer één van hun eigen mensen hen bedriegt. De kroongetuige helpt hen deze keer wel verder en Martin bezoekt Jens opnieuw in de gevangenis al lijkt dat hem meer kwaad dan goed te doen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Bridge 2.08 aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Kim
Onderzoek lijkt weer richting de verkeerde dader(s) te leiden. Als kijker volg je lekker mee en wordt je continue op het verkeerde been gezet. Gaandeweg worden wel steeds meer onderlinge verhoudingen duidelijk. Maar ook hier geen antwoord op de grote vraag van het 'waarom'. Na de cliffhanger wil je koste wat koste het volgende deel ook bekijken. Job well done.
loading