The Bridge 2.03 (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Saga en Martin zijn op het spoor van de eco-terroristen. Ze ontvingen een anonieme tip, maar dit zorgt ervoor dat...
The Bridge 2.03

The Bridge 2.03

Misdaad Series
Taal: Deens Jaar: 2013 Duur: 58 min

Saga en Martin zijn op het spoor van de eco-terroristen. Ze ontvingen een anonieme tip, maar dit zorgt ervoor dat de daders op hun hoede zijn en des te voorzichtiger zijn geworden. Maar de groep lijkt verdeeld te zijn en de politie zit hen op de hielen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Bridge 2.03 aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Kim
Als kijker ben je nog steeds het spoor over de eventuele dader bijster. Bovendien word je heen en weer geslingerd tussen mogelijke verdachten. Daarnaast is het gissen naar de samenhang tussen de verschillende verhaallijnen. The Bridge deel II overtreft, mijns inziens, deel I. De onderhuidse spanning en nieuwsgierigheid blijft van de eerste tot de laatste seconde aanwezig.
loading