The Bridge 2.06 (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Martins zoon is ziek en Martin waakt in het ziekenhuis over hem. Wanneer Saga langskomt om Martin te informeren...
The Bridge 2.06

The Bridge 2.06

Misdaad Series
Taal: Deens Jaar: 2013 Duur: 58 min

Martins zoon is ziek en Martin waakt in het ziekenhuis over hem. Wanneer Saga langskomt om Martin te informeren stelt ze vast dat er meer aan de hand is. Nieuwe vergiftigingen worden gelinkt aan hun zaak en ze ontdekken een boot op de bodem van de zee. Daarin blijkt een skelet te zitten en dat roept opnieuw heel wat vragen op.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Bridge 2.06 aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Kim
Ook in deze aflevering blijkt weer dat Saga weliswaar een beetje vreemd maar ook superslim is. Haar antennes blijven altijd aan staan. Het team staat op scherp en doet steeds meer ontdekkingen maar het net sluit zich nog lang niet. Knap dat the Bridge II zo de kijker telkens weer op het verkeerde been weet te zetten en spanning zo weet vast te houden.
loading