The Bridge 2.04 (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Het lijk van 1 van de eco-terroristen wordt gevonden en zelfmoord uitgesloten. Ze zijn nog steeds op zoek naar de...
The Bridge 2.04

The Bridge 2.04

Misdaad Series
Taal: Deens Jaar: 2013 Duur: 58 min

Het lijk van 1 van de eco-terroristen wordt gevonden en zelfmoord uitgesloten. Ze zijn nog steeds op zoek naar de leider van de misdadige bende. De sporen leiden naar een IT bedrijf in Kopenhagen, maar er is verder geen spoor van hen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Bridge 2.04 aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Kim
Martin probeert tot Jens door te dringen. Saga's vriend probeert tot Saga door te dringen. Onderlinge relaties worden verder verdiept en deels langzaam verduidelijkt in dit deel. Zelfs op het eerste oog 'onschuldige' neven-personages worden meer belicht en lijken in mate van belangrijkheid toe te nemen. Kortom, weer een super-spannende aflevering.
loading